SPINNING

Becomelta löydät niin perinteisiä sisäpyöräilytunteja kuin myös mahtavat virtuaalitunnit, jotka saat päälle milloin haluat
yhdellä napin painalluksella.

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja.
Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse ja tunnilla ei ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti tsemppiä muista liikkujista. Sopiva sekoitus ryhmäliikunnan hyötyjä mutta myös omaa rauhaa.
Pyöräillä osaavat ihan kaikki. On myöskään vaikea keksiä toista kuntokeskusten tarjoamaa sisäliikuntalajia, jossa voisi yhtä helposti ja suunnitelmallisesti kehittää juuri sitä kunnon osa-aluetta johon parannusta eniten tarvitsee tai valikoimalla erityyppisiä tunteja omaan viikko-ohjelmaan kehittää kaikkia peruskunnon tärkeitä osa-alueita. Ennen kaikkea sisäpyöräily on mitä mainioin sydän- ja verenkieroelimistön kunnon ylläpitäjä. Ja uskokaa tai älkää, sisäpyöräily sopii loistavasti juuri aloittelijoille!

Becomesta löydät kolme eri pituista sisäpyöräilytuntia:

30 minuuttia, 45 minuuttia ja 55 minuuttia.

VIRTUAALITUNNIT

Perinteisten spinningtuntien lisäksi Becomesta löytyy kymmenittäin erilaisia
ja eri tasoisia virtuaalitunteja.
Spinningsalissa on koko seinän kokoinen valkokangas ja laadukas videotykki, jonka saat päälle oven vierestä löytyvältä kosketusnäytöltä. Klikkaamalla mieleistä tuntia video käynnistyy automaattisesti. Tarkemmat ohjeet löytyvät spinning salista. Virtuaalitunnit kuuluvat ryhmäliikuntajäsenyyteen.

 

 

TULE KOKEILEMAAN!

Haluaisitko tulla kokeilemaan spinningiä?

Laita meille viestiä niin kutsumme sinut kylään!