Become

Yhteystiedot

BECOME Kivenlahti

Merivirta 5, 3. kerros
02320 Espoo
Puh: 0400 379 649
toimisto@become.fi

Aukioloajat

Vastaanottomme palvelee

Ma-to klo 16-20
Tervetuloa!

Asiakkuuden voi ostaa verkkokaupasta. Ostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille.

Saat meihin yhteyden sähköpostilla: toimisto@become.fi

Kuntosali on avoinna

avainkortilla joka päivä
vuoden ympäri klo 5:00 - 23:00

Poikkeusaukioloajat

Itsenäisyyspäivänä 6.12. vastaanottomme on suljettu ja ryhmäliikunnat tauolla.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

on Kivenlahden oma
liikuntakeskus.

Become on syntynyt rakkaudesta ja intohimosta liikkuttaa ihmisiä ja tarjota helposti lähestyttävä paikka liikkua ja treenata. Toivomme, että meille on helppo ja mukava tulla ja jokainen asiakas tuntee olevansa osa “perhettä”. Becomella liikkuvat kaikenlaiset ihmiset aloittelijoista konkareihin ja tilamme antavat puitteet monenlaiselle harjoittelulle. Meille henkilökohtainen palvelu on tärkeintä.

Become on yksityisesti omistettu yritys. Toimimme omissa tiloissamme kivenlahden sydämessä. Haluamme olla kivenlahden oma gymi.

HAVE FUN, GET FIT, NEVER QUIT!

Become

Ryhmäliikuntaa ja ohjausta kaikentasoisille

Becomessa työskentelee noin 10 ryhmäliikunta-ohjaajaa, joista jokainen omaa vahvan ja monen vuoden kokemuksen ohjaamisesta. Ryhmäliikuntatarjonta on kehitetty niin, että jokaiselle eritasoiselle liikkujalle tarjotaan sopivia tunteja. Aloittelijan on helppo tulla mukaan vaikkapa hyvin perinteiselle reisi-vatsa-pakara-tunnille, tanssin ystäville on tarjolla energisiä jammailutunteja ja Cross training tunnit haastavat kokeneemmankin liikkujan.

Testimoniaalit

Become

"Käyn Becomella aamuisin ja aamupäivisin kun on rauhallisempaa. Becomella on hyvää se, että tankoja ja painoja on riittävästi ja se, että täällä on mukava henkilökunta ja kahvit saa treenin jälkeen ilmaiseksi vastaanotosta."

Juho

Become

"Minulla on ollut nyt kaksi vuotta taukoa salitreenistä. Sitten huomasin, että keskivartaloa alkaa kertymään ja päätin, etten halua vaan olla mummona kotona tuolissa. Päivin kanssa on niin mukava treenata. Hän huomioi meidät kaikki yksilöinä, meillä on hurttia huumoria eikä mitään tiukkapipoista tylsyyttä."

Raija

Become

"Olen nyt treenannut valmentajani Erkin kanssa Fustraa vuoden verran kaksi kertaa viikossa valmentajani asiantuntevassa ja kannustavassa ohjauksessa. Jo keväällä huomasin golfia pelatessa, että lyönteihini oli tullut 20 metriä lisää pituutta ja pystyin lyömään saman matkan pienemmällä mailalla."

Marianne

Ajankohtaista

Become logo

UUDET PIENRYHMÄPAIKAT MYYNNISSÄ!

Become logo

UUDET PIENRYHMÄPAIKAT MYYNNISSÄ!

Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla…

Become logo

Ajankohtaiset Koronatiedotteet

Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteet liittyen Koronaan. Viimeisimmät jäsentiedotteet ja toimintaohjeet…

kiinnostuitko? Meille voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi!

Usein kysytyt kysymykset