Become

Yhteystiedot

BECOME Kivenlahti

Merivirta 5, 3. kerros
02320 Espoo
Puh: 0400 379 649
toimisto@become.fi

Aukioloajat

Vastaanottomme palvelee

Vastaanottomme palvelee 18.5. alkaen:

Ma klo 14-17
ti klo 12-16
ke klo 14-18 ( poikkeus: 20.5. klo 15.30-17.00 )
to klo 14-16

Kuntosali on avoinna

avainkortilla joka päivä
vuoden ympäri klo 5:30 - 22:00

Poikkeusaukioloajat

20.5. klo 15.30-17.00
Helatorstaina vastaanotto on suljettu

on Kivenlahden oma
liikuntakeskus.

Become on syntynyt rakkaudesta ja intohimosta liikkuttaa ihmisiä ja tarjota helposti lähestyttävä paikka liikkua ja treenata. Toivomme, että meille on helppo ja mukava tulla ja jokainen asiakas tuntee olevansa osa “perhettä”. Becomella liikkuvat kaikenlaiset ihmiset aloittelijoista konkareihin ja tilamme antavat puitteet monenlaiselle harjoittelulle. Meille henkilökohtainen palvelu on tärkeintä.

Become on yksityisesti omistettu yritys. Toimimme omissa tiloissamme kivenlahden sydämessä. Haluamme olla kivenlahden oma gymi.

HAVE FUN, GET FIT, NEVER QUIT!

Become

Ryhmäliikuntaa ja ohjausta kaikentasoisille

Becomessa työskentelee noin 10 ryhmäliikunta-ohjaajaa, joista jokainen omaa vahvan ja monen vuoden kokemuksen ohjaamisesta. Ryhmäliikuntatarjonta on kehitetty niin, että jokaiselle eritasoiselle liikkujalle tarjotaan sopivia tunteja. Aloittelijan on helppo tulla mukaan vaikkapa hyvin perinteiselle reisi-vatsa-pakara-tunnille, tanssin ystäville on tarjolla energisiä jammailutunteja ja Cross training tunnit haastavat kokeneemmankin liikkujan.

Testimoniaalit

Become

"Käyn Becomella aamuisin ja aamupäivisin kun on rauhallisempaa. Becomella on hyvää se, että tankoja ja painoja on riittävästi ja se, että täällä on mukava henkilökunta ja kahvit saa treenin jälkeen ilmaiseksi vastaanotosta."

Juho

Become

"Minulla on ollut nyt kaksi vuotta taukoa salitreenistä. Sitten huomasin, että keskivartaloa alkaa kertymään ja päätin, etten halua vaan olla mummona kotona tuolissa. Päivin kanssa on niin mukava treenata. Hän huomioi meidät kaikki yksilöinä, meillä on hurttia huumoria eikä mitään tiukkapipoista tylsyyttä."

Raija

Become

"Olen nyt treenannut valmentajani Erkin kanssa Fustraa vuoden verran kaksi kertaa viikossa valmentajani asiantuntevassa ja kannustavassa ohjauksessa. Jo keväällä huomasin golfia pelatessa, että lyönteihini oli tullut 20 metriä lisää pituutta ja pystyin lyömään saman matkan pienemmällä mailalla."

Marianne

Ajankohtaista

Become logo

Ryhmäliikunta poikkeusaikana

Ihana kesä alkaa ja Becomen ryhmäliikunnat siirtyvät myös kesäaikaan:) Tunneille…

Become logo

SENIORITUNNIT TAUOLLA KORONAN TAKIA

Rakkaat senioriryhmäläiset, Koronaviruksen takia olemme päättäneet laittaa senioritunnit tauolle 16.3.…

Become logo

Liiku kesäkuukausi veloituksetta

Aloita nyt ja treenaa valitsemasi kesäkuukausi maksutta! Kesäloman aikana ei…

kiinnostuitko? Meille voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi!

Usein kysytyt kysymykset