image-1505

Pienryhmät

PIENRYHMÄT JA KURSSIT

Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta.
Ryhmäkoot ovat pieniä, jotta ohjaaja voi keskittyä jokaiseen kurssilaiseen yksilönä. Pienryhmävalmennuksessa korostuu myös vahvasti ryhmän tuki ja yhteinen tsemppihenki.

Tutustu alta valmennuksiimme ja ilmoittaudu mukaan. Kaikki kurssimme pyörivät ympäri vuoden, joten jos juuri nyt et ehtinyt haluamallesi kurssille mukaan niin uusi mahdollisuus on jo ihan nurkan takana.

 

MIISAN PIENRYHMÄT 

Pienryhmä alkaa tiistaina 12.9 alkaen!

ELÄMÄNTAPAMUUTOS-PIENRYHMÄ!

Onko sinulla haasteita lähteä yksin liikkeelle ja kaipaisit siihen valmentajan tukea? Tai olet elämäntapamuutoksen alkutaipaleella, mutta et saa luotua uusia rutiineja vaan löydät itsesi aina aloittamassa uudestaan? Hyppää mukaan elämäntapamuutos-pienryhmään.

Tämän pienryhmän tavoitteena on auttaa oppimaan miten luodaan rutiineja ja käydään läpi ruokavalion perusasioita. Ryhmän alussa asetetaan selkeät tavoitteet itselle. Ohjelman lisäksi ryhmäläiset saavat ohjeita ruokavalion koostamiseen ja esimerkit treeniviikoille. Alku ja lopputestien lisäksi ryhmäläiset saavat erilaisia itsenäisiä tehtäviä.

Tiistaisin ja torstaisin 12.9 alkaen:

8 viikkoa (16 kertaa) / Klo: 18.15-19.15 / Hinta: 279€

Ilmoittaudu mukaan: miisapersonaltrainer@gmail.com

MAIJAN PIENRYHMÄT

Pienryhmävalmennukset alkavat 4.9!

Haluatko viedä treenisi uudelle tasolle, kasvattaa voimaa ja kuntoa
sekä saada varmoja tuloksia? Ehkä parantaa tekniikoita ja harjoitella turvallisesti? Sinua kiinnostaa harjoittelua tukeva ravinto ja palautuminen?

Valmennuksessa asetamme kaikille henkilökohtaiset tavoitteet ja seuraamme kehitystäsi viikottain. Tämän lisäksi saat ohjausta itsenäisiin treeneihin sekä ravintoneuvontaa juuri sinun tarpeiden mukaan.

Maanantaisin valmennus keskittyy voimaharjoitteluun ja keskiviikkoisin valmennuksessa keskitymme toiminnalliseen kunnon kohotukseen.

Treeniajat:

Maanantaisin ja keskiviikkoisin:  

Ryhmä 1 klo 7.00 / Ryhmä 2 klo 17.00

Hinta: 2x viikossa 279€ tai 1x viikossa 179€

Ilmoittaudu reippaasti mukaan: ptmaijamartiskainen@gmail.com

Kiinnostuitko?
Meille voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi!