image-1505

Pienryhmät

PIENRYHMÄT JA KURSSIT

Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta.
Ryhmäkoot ovat pieniä, jotta ohjaaja voi keskittyä jokaiseen kurssilaiseen yksilönä. Pienryhmävalmennuksessa korostuu myös vahvasti ryhmän tuki ja yhteinen tsemppihenki.

Tutustu alta valmennuksiimme ja ilmoittaudu mukaan. Kaikki kurssimme pyörivät ympäri vuoden, joten jos juuri nyt et ehtinyt haluamallesi kurssille mukaan niin uusi mahdollisuus on jo ihan nurkan takana.

 

Miisan PIENRYHMÄT

Ryhmät alkavat elokuussa.

Kaipaatko kenties uutta motivaatiota, haluat saada vinkkejä omaan harjoitteluun ryhmän ulkopuolella? Hyppää ryhmään mukaan ja opi treenaamaan monipuolisesti.

Ryhmä sisältää vaihtuvat treenit Miisan johdolla sekä treeniohjelman omatoimiseen harjoitteluun.

Tiistaisin 6.8 alkaen klo 18.20-19.20 (1 paikka)

Torstaisin 8.8 alkaen klo 18.30-19.30 (3 paikkaa)

Kurssin hinta: 169€ / 8 kertaa

Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

 

SINTUN PIENRYHMÄ

Pienryhmä alkaa 16.8.

Haluatko treenata ohjaajan valvovan silmän alla kerran viikossa?

Pienryhmässä treenataan perjantaisin 10 viikon ajan. Pienryhmä sisältää laaditun saliohjelman omatoimiseen harjoitteluun sekä ohjelman läpikäynnin.

Ryhmässä treenataan monipuolisesti. Yhteistreenit ovat vaihtuvia joiden tarkoituksena on ylläpitää lihaskuntoa, yleistä jaksamista, toiminnallisuutta ja tasapainoa.

Ryhmä sopii myös lihaskuntoharjoittelua aloitteleville ja sinulle joka haluat treenata ilon kautta tehokkaasti, mutta ei hampaat irvessä!

Perjantaisin 16.8 alkaen klo 8.30-9.30.

Kurssin hinta: 179€ / 10 kertaa

Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Kuntosali espoo

Kiinnostuitko?
Meille voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi!