image-1554

Pienryhmät

PIENRYHMÄT JA KURSSIT

Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta.
Ryhmäkoot ovat pieniä, jotta ohjaaja voi keskittyä jokaiseen kurssilaiseen yksilönä. Pienryhmävalmennuksessa korostuu myös vahvasti ryhmän tuki ja yhteinen tsemppihenki.

Tutustu alta valmennuksiimme ja ilmoittaudu mukaan. Kaikki kurssimme pyörivät ympäri vuoden, joten jos juuri nyt et ehtinyt haluamallesi kurssille mukaan niin uusi mahdollisuus on jo ihan nurkan takana.

 

NAISILLE SUUNNATTU KUNTOSTARTTI 22.5 ALKAEN!

Oletko haaveillut salitreenin aloittamisesta, mutta et yksinkertaisesti tiedä, mitä salilla pitäisi tehdä? Ehkä sinusta tuntuu, ettet uskalla lähteä salille yksin ja kynnys sitä kohtaan on kasvanut?

Tule mukaan matalan kynnyksen pienryhmään, joka pidetään naisten kuntosalilla.

Bikini fitness valmennus

Bikini Shape valmennusryhmä 

Valmennusryhmä sopii kehon muokkauksesta ja kiinteytymisestä kiinnostuneille naisille, joilla on jo hieman taustaa saliharjoittelusta.

Kurssi sisältää valmennuksen, 16 yhteistä treeniä ja saliohjelman sekä rasvaa polttavan aerobisen treeniohjelman

PÄIVIN PIENRYHMÄTREENIT

PIENRYHMÄT PYÖRIVÄT, KYSY SEURAAVIEN RYHMIEN AIKATAULUSTA TOIMISTOLTA.

Olitpa aloittelija tai enemmän salilla käynyt, nämä pienryhmät sopivat sinulle! Kurssit myydään loppuun joka kerta, joten ole nopea.

Luvassa paljon treeniä, hikeä sekä valtavasti naurua ja onnistumisia! Tule mukaan!

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla 

Sintun aamutreeniryhmä käynnissä.

Tässä ryhmässä harjoitellaan salilla mutta ei pelkästään laitteilla! Tule pitämään hyvästä lihaskunnosta huolta tehokkaan lempeästi. Sopii myös aloittelijoille.

Kiinnostuitko?
Meille voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi!