image-1512

Kiitos

Kiitos ostoksestasi ja tervetuloa Becomelaiseksi!

Alta löydät tärkeitä tietoja, joiden avulla liikkumisesi meillä alkaa mukavasti ja saat tärkeää tietoa mm. Laskutuksesta.

ENSIMMÄINEN KÄYNTI SALILLE

Ostoksen jälkeen saat käyttöösi PIN-koodin, jolla pääset sisään salille. PIN-koodi on henkilökohtainen eikä sillä saa tuoda salille sisään vierailijoita.

PIN on lähetetty sinulle tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Löydät meidät ositteesta Merivirta 5, 02320 Espoo. Sijaitsemme sisäpihalla Alepan ja K-market Kivenlahden naapurissa. Käynti salille tapahtuu rappaukäytävän 3. Kerroksesta.

Kulkuportissa on lukija. Näpyttele siihen PIN-koodisi.

AVAINKORTIN NOUTAMINEN

Sinun on noudettava henkilökohtainen avainkorttisi kuntosalille viimeistään 2 viikon kuluessa ostoksestasi. Avainkortin hinta on 10€ ja se maksetaan noudon yhteydessä kassaan. Avainkortti on henkilökohtainen ja se toimii jatkossa avaimenasi salille. Tarvitset sitä leimataksesi itsesi sisään ja ryhmäliikuntatunneille.

Mikäli olet ostanut ryhmäliikunta-asiakkuuden pyydämme sinua noutamaan avainkortin mahdollisimman pian, jotta pääset varaamaan- ja lunastamaan paikan tunneille. Varatun paikan lunastaminen ilman avainkorttia on mahdotonta.

PUKUHUONEET

Miesten pukuhuone sijaitsee 4. Kerroksessa. Pukuhuoneeseen tarvitsen koodin joka löytyy vastaanotosta.

Pukukaappiin tarvitset oman lukon. Pukuhuoneesta löytyy suihkut ja sauna.

Naisten pukuhuone sijaitsee vastaanoton vieressä 3. Kerroksessa. Tarvitset oman lukon pukukaappiin. Pukuhuoneesta löytyvät suihkut ja sauna.

LASKUJEN MAKSAMINEN

Suosittelemme lämpimästi tilaamaan E-laskun omaan verkkopankkiin. Saat aktivoitua E-laskun omasta nettipankistasi.

Mikäli et tilaa laskuja verkkopankkiisi saat laskun sähköpostilla. Valitettavasti useat sähköpostipalvelimet katsovat ryhmäpostina lähetetyt sähköpostit suoraan roskapostiksi (varsinkin Gmail ja Hotmail). Samoin väärin kirjoitettu sähköpostiosoite, muuttunut sähköpostiosoite tai täynnä oleva postilaatikko johtaa siihen, että lasku ei saavu perille.

Become ei voi vastata sähköpostilaskuista.

Laskut lähtevät meiltä aina kuun puolessa välissä ja niiden eräpäivä on 1. Päivä.

LASKUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

Voit maksaa tulevia kuukausia liikuntaeduilla vastaanotossamme. Mikäli maksat ennen kuun 15. Päivää maksu kohdistuu seuraavan kuukauden laskuun (esim: maksat 10.6. liikuntaedulla 3 seuraavaa kuukautta. Maksusi kohdistuu heinä, elo- ja syyskuulle).

Mikäli maksat 16.6. maksusi kohdistuu elo, syys- ja lokakuulle. Tämä johtuu siitä, että heinäkuun laskun on jo ehtinyt lähteä.

AUKIOLOAJAT

Kuntosali on avoinna joka päivä klo 5.30-23.00. Vastaanottomme palvelee ma-to klo 16-19.

YHTEYSTIEDOT

Saat meihin yhteyden sähköpostilla: [email protected], asioimalla paikan päällä tai soittamalla: 0400379649 (huomioithan soittaessasi, että vastaamme puheluihin ma-to klo 16-19).

RYHMÄLIIKUNTA

Mikäli olet valinnut ryhmäliikunnan sisältävän asiakkuudet saat käyttää vapaasti kaikkia ryhmäliikuntatuntejamme. Ryhmäliikuntatunneille saa varattua paikan nettisivujemme kautta. Ryhmäliikunnan varaussäännöt löydät nettisivuiltamme.

OHJAUS

Mikäli tarvitset kuntosaliohjelmaa, personal traineria tai vaikkapa fysioterapiaa voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: [email protected] tai nettisivujen kautta, josta löydät kuvaukset ohjaajistamme ja voit olla heihin suoraan yhteydessä.

SOPIMUSEHDOT

Asiakasopimusehdot ovat nähtävillä nettisivuillamme.

  • Kuukausikortit ovat voimassa kuukauden ostopäivästä eteenpäin ja päättyvät tämän jälkeen automaattisesti.
  • 10-kerran kortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä eteenpäin.
  • Toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla niin, että kortti päättyy aina irtisanomista seuraavan kuukauden loppuun.

Palveluiden käyttämättömyys ei oikeuta maksujen laiminlyöntiin tai rahojen palautukseen.

Etukäteen maksettuja rahoja ei palauteta.

 


 

Mikäli tarvitset apua tai neuvoja niin kysy rohkeasti apua vastaanotostamme tai laita meille meiliä: [email protected].

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksia täältä: Usein kysytyt kysymykset

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Becomessa!