image-2114

Kuntosali

Becomesta löydät hyvin varustellun kuntosalin laadukkailla laitteilla. Löydät meiltä yli 1200 m2 tilaa liikkua monin eri tavoin.

Yleisen puolen kuntosali kattaa yli 500 m2:n monipuolisen ja laadukkaan kuntosalin vaativaankin makuun. Becomesta löytyy myös erillinen 150 m2:n kokoinen naisten kuntosali, jonne on käynti suoraan naisten pukuhuoneesta.

Missiomme on hyväntuulinen ja mukava paikka liikkua. Meiltä löytyy ammattitaitoinen henkilökunta, laadukas kuntosali ja monipuolinen ryhmäliikunta tarjonta sekä personal training ja pienryhmä palvelut.

Kuntokeskus on avoinna joka päivä omalla avainkortilla klo 5.00-23.00.
Meillä voit liikkua ilman pitkiä sopimuksia, kuukauden irtisanomisajalla hintaan 44€/kk.

Varustelu

Kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakallisia sekä levypaino kuormitteisia laitteita, cardio-laitteet lämmittelyyn, monipuolinen tila- ja telineet vapaapainoharjoitteluun sekä tilaa venyttelylle.

Meiltä löydät yli 100 kappaletta käsipainoja, 6 kyykkypaikkaa, 3 ristikkäistaljaa, 2 eri nelitalja-asemaa sekä yksittäiset taljat. Metreittäin leuanvetotankoa, nyrkkeilysäkkejä, kymmenittäin kahvakuulia ja tuhansia kiloja levypainoja ja kymmeniä tankoja.

Meiltä löydät laadukkaat Tecnogym-, Cybex-, Gymleco- ja Precor-laitemerkit.

TILAT

Becomesta löydät ryhmäliikuntasalin, erillisen infrapunalämmitteisen jooga- ja sisäpyöräilystudion.

Tiloissamme on pukuhuoneet naisille ja miehille, joista löytyy säilytyskaapit, suihkut ja sauna.

Tämän lisäksi meillä on 2 solariumia, jotka ovat asiakkaidemme käytössä aina klo 5.00-23.00 asti tai kertamaksulla vastaanoton aukioloaikoina ma-to klo 16-19.

VAPAAPAINO-ALUE

Tilamme mahdollistavat sopivat puitteet niin perinteisen kuntosaliharjoittelun ystäville kuin myös toiminnallisesta harjoittelusta pitäville.

Tatami-aluetta voi hyödyntää lihaskunto- ja toiminnalliseen harjoitteluun.

Alueella järjestetään viikottain erilaisia crosstraining tunteja sekä pienryhmät treenaavat myös tilaa käyttäen.

Kiinnostuitko?
Meille voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi!