Becomen jäsenenä löydät itsesi liikkumasta!

Voit rekisteröityä luomalla tunnukset tai käyttämällä Facebook -tunnuksiasi. Facebook tunnuksia käyttäessäsi saat halutessasi automaattisia päivityksiä suoraan Facebook -seinällesi. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Ole hyvä ja tutustu rekisteriselosteeseemme ja käyttöehtoihimme.

Hieronta

 
 Haluatko rentoutua treenin tai arjen lomassa?
 
Hieronnalla helpotetaan mm.fyysisistä suorituksista ja tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja niistä aiheutuvia kipuja, mutta se on myös loistava rentoutumis- ja hemmottelukeino. 
 
Hieronta toimii hyvänä lisänä jokaiselle kuntoilijalle- se toimii lihashuoltona ja ehkäisee esimerkiksi rasitusvammoja. Hyötyinä ovat mm. verenkierron paraneminen, kuona-aineiden nopeampi poistuminen elimistöstä, vastustuskyvyn paraneminen sekä kivun poistuminen. Säännöllinen kehonhuolto kuuluukin olennaisesti jokaisen aktiiviliikkujan sekä tavallisen ihmisen hyvinvointiin!
 
WellnessRoomin hierojat ovat koulutettuja ammattilaisia- olet siis hyvissä käsissä!
 
Henkilökuvaukset
 
Olen Heidi, liikuntaneuvoja, koulutettu hieroja, Personal Trainer ja fysioterapeuttiopiskelija Espoosta. Olen erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan, kinesioteippauksiin ja nivelten liikkuvuuden edistämiseen.
 
Olen tehnyt asiakaspalvelutyötä liikunnan ja terveydenhuollon parissa vuodesta 2011. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja haluan olla mukana edistämässä sitä parhaani mukaan. Hieronnassa keskityn aina asiakaslähtöisyyteen ja asiakkaan tarpeisiin, joten hieronta muokataan aina juuri sinulle sopivaksi.
 
 
 
 
 
Olen Aleksi, koulutetttu hieroja ja personal trainer Espoosta. Olen erikoistunut sekä klassiseen että urheiluhierontaan, kinesioteippauksiin, kivun hoitoon sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyyn. Becomella olen tehnyt tuloksekkaasti Fustra personal trainer valmennuksia vuodesta 2014.
 
Minulle tärkeää työssäni on aina asiakaslähtöisyys, eli jokaisen yksilöllisten tarpeiden sekä haasteiden huomiointi valmennus tai hieronta tapaamisessa. Näin ollen esim. hieronta voidaan päivän tarpeen mukaan säätää kevyen rentouttavaksi ja palauttavaksi, tai tarpeen vaatiessa enemmän pehmytkudoksia muokkaavaksi. Sopii siis jokaiselle!
 
 

Tutustumis tarjouksemme:

30min 25€ (norm. 29€)      

45min 35€ (norm. 42€)     

60min 45€ (norm. 50€)

90min 65€ (norm. 74€)

 

Sarjakortilla jopa -15% ale jokaiseen käyntiin! 
 Ajanvaraukset myös suoraan hierojita!
Heidi
0503801295
heidi@wellnessroom.fi
 
Aleksi
044 2115021
aleksi@wellnessroom.fi
 
Eppu
045 6362518
hoitohuone@cepheus.fi

 Yhteystiedot:

WellnessRoom Espoo

Merivirta 5 A, 2.krs

02320 Espoo

Liikunta & Palvelut