image-2047

MUUT PALVELUT

Becomelta löydät myös paljon muita liikunta- ja hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa, seniori-liikuntaa ja nuorten urheilijoiden fysiikkavalmennusryhmiä.

Kysy rohkeasti tiloja tai ideoita. Me autamme mielellämme.

 

Meiltä löydät myös seuraavat palvelut

 • Tilojen vuokraus omiin tarpeisiin
 • TYKY-toiminta ja liikuntapalvelut yrityksille

 • Trainer Labin koulutustilat
 • Koululiikunnan järjestäminen

Hieronta

Hieronta on tunnetusti erittäin tehokas tapa huoltaa kehon mahdollisia ongelmakohtia tai kiputiloja, luontaisesti ilman sivuvaikutuksia!

Erinäisiä vaivoja saattavat olla mm. rasittuneet ja kireät lihakset, heikentynyt aineenvaihdunta, verenkierto tai imunestekierto. Myös ihan pelkästään stressi aiheuttaa lukuisia ongelmia niin henkisesti kuin ihan fyysisesti. Tähän hieronta on mitä parhain lääke:
Hieronta saa kehon parasympaattisen hermoston aktivoitumaan, millä on stressiä, kipua, ahdistuneisuutta ja monia muita vaivoja lieventävä vaikutus. Luonnollisesti!
Myös paljon liikkuville säännöllinen kehonhuolto on kriittisen tärkeää, jotta kehitys olisi parasta mahdollista. Esim. säännöllinen voimaharjoittelu saa lihakset lyhentymään ja pitkällä aikavälillä liikelaajuudet pienenevät jos huolto ei pelaa. Pähkinänkuoressa: Lyhyet lihakset eivät kasva kokoa tai tuota parasta mahdollista voimaa. Puhumattakaan mitä ne saavat aikaan luontaiselle ryhdille.

Varaa hieronta

Hieronta toteutetaan aina jokaisen yksilöllisiä toiveita ja tarpeita huomioiden: Tavoitteellisettreenaajat saavat halutessaan reipasta urheiluhierontaa, missä pehmytkudoksia isosti muokataan. Jos tavoitteenasi on kiputilojen hoito tai ihan vain rentoutuminen työpäivän jälkeen, toteutetaan enemmän klassisen hieronnan metodeja missä niin keho kuin mielikin lepää ja hoidon jälkeen tunnet olevasi kuin uusi ihminen.
Hierojamme ovat Suomen sosiaali- ja terveysministeriön laillistamia, koulutettuja Ammattilaisia. Tervetuloa!

HUOM! Ajanvaraukset vaihtoehtoisesti myös: Wellnessroom

Aleksi

Puh. 044 211 5021

aleksi@wellnessroom.fi

Heidi

Puh. 050 380 1295

heidi@wellnessroom.fi

Solarium

Löydät meiltä 2 solariumia. Solariumin käyttö on lailla kielletty alle 18-vuotiailta. Becomen jäsenet voivat käyttää solariumia ilman ajanvarausta milloin tahansa keskuksen aukioloaikoina. Muut asiakkaat voivat käyttää solariumia vastaanottomme aukioloaikoina ma-to klo 16-19.
Solariumin kertamaksun voi maksaa suoraan laitteeseen kolikoilla, vastaanottoon tai ostamalla 10x kortin vastaanotostamme.

Lisätietoa solariumista saat vastaanotostamme.

yrityksille

Ota askel kohti terveempää yritystä! Olemme mukana liikuttamassa yrityksiä terveemmiksi.
Kun yrityksesi työntekijät pääsevät liikkumaan yhdessä, näkyvät urheilun hyödyt monella tavalla.

MITÄ HYÖTYÄ LIIKUNNASTA ON TYÖNTEKIJÖILLE?

Ensin tehdään alkukartoitus, jonka pohjalta luodaan tavoitteet ja sitten suunnitellaan yhdessä toteutus. Tavoitteenahan on yleensä saada kaikki työntekijät liikkumaan, myös ne passiiviset eli vähän liikkuvat.
Siksi pyrimme laajentamaan palvelutarjontamme mahdollisimman kattavaksi, jotta jokainen löytäisi mieleisensä liikuntamuodon.

MITÄ HYÖTYÄ LIIKUNNASTA ON TYÖNTEKIJÖILLE?

 • Terveyden hoitokulut pienenevät
 • Sairauspoissaolot vähenevät
 • Työntekijä on tyytyväisempi ja tehokkaampi työssään

INVESTOI HENKILÖKUNTAAN -
SAMALLA YRITYKSESI TULOS
PARANEE

MITÄ HYÖTYÄ YRITYKSELLE ON OLLA YHTEISTYÖSSÄ BECOME KIVENLAHDEN KANSSA?

 • Kaikki liikuntapalvelut yhdellä maksulla
 • Henkilökohtainen kuntokartoitus
 • Räätälöidyt tunnit
 • Edulliset hinnat
 • Oma Personal Trainer
 • Motivointi

TYHY,- TYKY JA VIRKISTYSTAPAHTUMAT

Tehtävänämme on rakentaa teille tarpeidenne ja toiveiden mukainen tapahtuma, joka voi olla liikunnallinen, rentouttava tai tiimihenkeä kohottava. Oli kyseessä sitten virkistyspäivä, liikuntapäivä tai hyvinvointitapahtuma, me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alusta loppuun. Kerro meille toiveesi niin toteutamme sen yhdessä.
Tarjoamamme tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen liikunta- tai virkistyspäiväksi, hyvinvointiohjelman startti-tilaisuudeksi ja tai osaksi laajempaa vuosittaista hyvinvointikokonaisuutta.

LIIKUNTATUNNIT TYÖPAIKALLA

Yrityksen tai organisaation omissa tiloissa tapahtuvat, ohjatut liikuntatuntimme ovat ammattitaitoisesti toteutettuja ja lähtökohtanamme on tarjota osallistujille liikunnan iloa, joka motivoi harrastamaan liikuntaa aktiivisesti. Säännöllinen liikunnan harrastaminen ennaltaehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja kohottaa yleistä energiatasoa. Tuntitarjonnastamme räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden.
Become Kivenlahden liikuntapalveluiden ohjaus on suunniteltu palvelemaan työikäisen väestön liikuntatarpeita, ja laadukkaasta ja monipuolisesta liikuntatarjonnastamme löytävät varmasti omansa sekä vasta-alkajat että jo kokeneemmat liikkujat.