Yleinen

Kuntosalin ja ryhmäliikunnan varaussäännöt

Varaussäännöt

HUOM!!! kuntosalille pääsee ainoastaan ajanvaruksella.
Voit varata paikan joko yleiselle kuntosalille tai naisten salille. Huomioitahan, että et voi liikkua näiden kahden tilan välillä. Eli jos varaat paikan naisten salille niin et voi käyttää myös yleistä salia. Sama myös toisin päin 🙂

Varaaminen
 • Tunteja voi varata aikataulusta 2 viikkoa eteenpäin tai niin kauaksi kun aikataulua on julkaistu, jos sitä on julkaistu alle 2 viikkoa. Pyydämme kuitenkin varaamaan paikan vain yhdelle tunnille kerrallaan ja vain jos olet varma saapumisestasi.
 • TUNTEJA JA KUNTOSALIPAIKKOJA saa varata vain 3 kpl / viikko! Tämä sen takia, että kaikilla olisi poikkeusolojen aikana mahdollisuus osallistua jumppaan tai käydä salilla. 1 varaus muodotuu yhdestä jumpasta tai yhdestä salikäynnistä. Esimerkki: olet varannut 2 kpl jumppatunteja ja 1 kerran salia. Sinulla on nyt kolme varausta. 
 • Tunnille voi varata paikan kirjautumalla omilla tunnuksilla Becomen varausjärjestelmään. Emme valitettavasti vastaanota varauksia puhelimitse, sähköpostilla tai muutoin.
 • Varaukset on peruttava viimeistään 10 minuuttia ennen ryhmäliikuntatunnin alkamista.
Paikan vastaanottaminen
 • Sinun on kirjattava itsesi (näytä henkilökohtaista RFID –tunnistetta, eli BECOME-avaintasi, vastaanotossa sijaitsevaan RFID-lukijaan ja paina kosketusnäytöstä oikeaa tuntikuvaketta) varaamallesi ryhmäliikuntatunnille kuntokeskuksen vastaanotossa vähintään 10 minuuttia ennen tunnin alkua.
 • HUOM: MYÖS KUNTOSALIPAIKAT TULEE VASTAANOTTAA! TARKISTA, että kirjaat itsesi sisään oikealle vuorolle! Eli kun olet varannut paikan kuntosalille niin sinun on saavuttava varaamallesi ajalle täsmällisesti. Mikäli tulet myöhässä et voi enää ottaa paikkaa vastaan = menetetty käynti. Et voi kirjautua toiselle vuorolle. Tämä tarjoittaa sitä, että jos olet varannut paikan klo 16.00 kuntosalille sinun tulee saapua paikalle 15.50-15.59 välillä ja lunastaa paikkasi kosketusnäytöstä klikkaamalla oikeaa vuoroa. Treeniaika on 1 h.
 • Kaikki varatut mutta kirjaamatta jääneet tunnit jaetaan paikkaa jonottaville 9 minuuttia ennen tunnin alkamista.
Jonotuslista
 • Jos tunti on täyteen varattu, voit varata paikan jonotuslistalta.
 • Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä tiedon sähköpostiisi jos tunnin alkamiseen on aikaa enemmän kuin vuorokausi. Muussa tapauksessa saat tekstiviestin (Tarkista omista tiedoistasi, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein ja pidä puhelin päällä tiedon välityksen takaamiseksi).
 • Asettumalla jonoon sitoudut vastaanottomaan paikan viimeistään 10 min ennen tunnin alkamista ja vastuu paikan vastaanottamisesta tai sen perumisesta siirtyy sinulle.

Mikäli joku paikan varanneista ei lunasta varaustaan niin lunastamatta jääneet paikat jaetaan keskuksessa paikkaa jonottaville 9 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Varauksen peruminen
 • Varaukset on peruttava viimeistään 1 h ennen tunnin alkamista. Varauksen voi kuitenkin perua vielä 5 minuuttia ennen tunnin alkua. TOIVOMME SINUN LÄMPIMÄSTI PERUVAT PAIKAN JOS ET PÄÄSE PAIKALLE!
 • Peruutukset on tehtävä ensisijaisesti Becomen varausjärjestelmän kautta. Mikäli sinulla ei ole internetyhteyttä saatavilla tehdäksesi peruutuksen, otathan huomioon vastaanoton aukioloajat ja sen, että vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella emme vastaa puhelimeen. Emme valitettavasti vastaanota peruutuksia sähköpostilla, puhelimitse, tekstiviestillä tai Facebookin kautta.