Ajankohtaista

Ostitko verkkokaupasta? Tässä ohjeet saapumiseen

Alta löydät tärkeitä tietoja, joiden avulla liikkumisesi meillä alkaa mukavasti ja saat tärkeää tietoa mm. Laskutuksesta.

ENSIMMÄINEN KÄYNTI SALILLE

Ostoksen jälkeen saat käyttöösi PIN-koodin, jolla pääset sisään salille. PIN-koodi on henkilökohtainen eikä sillä saa tuoda salille sisään vierailijoita.

PIN on lähetetty sinulle tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Löydät meidät ositteesta Merivirta 5, 02320 Espoo. Sijaitsemme sisäpihalla Alepan ja K-market Kivenlahden naapurissa. Käynti salille tapahtuu rappaukäytävän 3. Kerroksesta.

Keltaisessa ovessa on lukija. Näpyttele siihen PIN-koodisi.

AVAINKORTIN NOUTAMINEN

Sinun on noudettava henkilökohtainen avainkorttisi kuntosalille viimeistään 2 viikon kuluessa ostoksestasi. Avainkortin hinta on 10€ ja se maksetaan noudon yhteydessä kassaan. Avainkortti on henkilökohtainen ja se toimii jatkossa avaimenasi salille. Tarvitset sitä leimataksesi itsesi sisään ja ryhmäliikuntatunneille.

Mikäli olet ostanut ryhmäliikunta-asiakkuuden pyydämme sinua noutamaan avainkortin mahdollisimman pian, jotta pääset varaamaan- ja lunastamaan paikan tunneille. Varatun paikan lunastaminen ilman avainkorttia on mahdotonta.

HUOM: Avainkortti ja jäsenyys ovat henkilökohtaisia. Ethän tuo ketään salille omalla avainkortillasi. Luvattomien vieraiden tuomisesta Becomen tiloihin seuraa rikosilmoitus ja sakkomaksu 200€. Jäsenyys päätetään välittömästi.
Mikäli haluat tuoda ystävän kuntosalille tai jumppaan pyydämme teitä ystävällisesti lunastamaan kertakäynnin verkkokaupastamme.

PUKUHUONEET

Miesten pukuhuone sijaitsee 4. Kerroksessa. Pääset pukuhuoneeseen koodilla, joka on nähtävillä kuntosalin sisäänkäynnin viereisellä (sisään tullessa oikealla noin pään korkeudella) seinällä. Ilmoittautumislaitteen yläpuolella, mustissa taulukehyksissä. 

Pukukaappiin tarvitset oman lukon.

Pukkarista löydät saunan ja suihkut.

Naisten pukuhuone sijaitsee vastaanoton vieressä 3. Kerroksessa. Tarvitset oman lukon pukukaappiin. Pukuhuoneesta löytyvät suihkut ja sauna.

 LASKUJEN MAKSAMINEN

Suosittelemme lämpimästi tilaamaan E-laskun omaan verkkopankkiin. Saat aktivoitua E-laskun omasta nettipankistasi.

Mikäli et tilaa laskuja verkkopankkiisi saat laskun sähköpostilla. Valitettavasti useat sähköpostipalvelimet katsovat ryhmäpostina lähetetyt sähköpostit suoraan roskapostiksi (varsinkin Gmail ja Hotmail), joten laskut saattavat joutua suoraan roskapostifiltteriin. Samoin väärin kirjoitettu sähköpostiosoite, muuttunut sähköpostiosoite tai täynnä oleva postilaatikko johtaa siihen, että lasku ei saavu perille.

Become ei voi vastata sähköpostilaskuista.

Laskut lähtevät meiltä aina kuun puolessa välissä ja niiden eräpäivä on 1. Päivä.

TULEVIEN KUUKAUSIEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA TAI ENNAKKOON:

Hyväksymme Becomessa seuraavat maksutavat:
Smartum, E-passi, Tyky-setelit, Edenred, Eazybreak, Virikesetelit ja virikekortti, Ticket mind&body ja Tyky online sekä pankki ja luottokortit.

Mikäli et halua saada meiltä laskua vaan haluat maksaa laskusi etukäteen tai käyttää maksamiseen Smartumia tai E-passia toimi seuraavasti:

Kirjaudu omille asiakassivuillesi: https://www.become.fi/rekisteroidy/

  1. Paina ” laskut” ja valitse minkä laskun haluat maksaa.
  2. Valitse haluamasi maksutapa
  3. Maksa
  4. HUOM: Jo saapuneita laskuja ei voi maksaa jälkikäteen omien asiakassivujen kautta. Maksut kohdistuvat aina tuleviin laskuihin.

Edenred ja Eazybreak ja muut liikuntaedut:
HUOM: Liikuntaetuudet tulee olla ladattuna viimeistään 10 päivä. Tällöin maksu kohdistuu seuraavan kuukauden laskulle.

Voit maksaa maksuja joko vastaanotossamme ma-ke 16-19 tai Eazybreakilla tai Edenredillä seuraavasti:

1.Tee maksu Eazybreak tai Edenredin sovelluksessa ( ei siis nettisivujemme kautta). Voit maksaa niin monta kuukautta etukäteen kuin haluat.

2. Laita meille kuitti maksusta ([email protected]). Kuittaamme rahat asiakastilillesi saatuamme sinulta sähköpostin. Huomaathan, että asiakaspalvelumme ei ole auki pe-su, joten perjantaisin tai viikonloppuisin maksetut rahat kuitataan asiakastilille vasta alkuviikosta.

Huom: etukäteen maksettuja maksuja ei palauteta.

TÄRKEÄÄ: Jos teet maksun Eazybreakella tai Edenredillä ja et laita siitä meille ilmoitusta ja kuittia niin maksu ei kirjaudu laskullesi. Muista siis laittaa meille meiliä.

AUKIOLOAJAT

Kuntosali on avoinna joka päivä klo 5.30-23.00. Vastaanottomme palvelee ma-ke klo 16-19.

YHTEYSTIEDOT

Saat meihin yhteyden sähköpostilla: [email protected], asioimalla paikan päällä tai soittamalla: 0400379649 (huomioithan soittaessasi, että vastaamme puheluihin ma-ke klo 16-19).

RYHMÄLIIKUNTA

Mikäli olet valinnut ryhmäliikunnan sisältävän asiakkuudet saat käyttää vapaasti kaikkia ryhmäliikuntatuntejamme. Ryhmäliikuntatunneille saa varattua paikan nettisivujemme kautta. Ryhmäliikunnan varaussäännöt löydät nettisivuiltamme.

OHJAUS

Mikäli tarvitset kuntosaliohjelmaa, personal traineria tai vaikkapa fysioterapiaa voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla: [email protected] tai nettisivujen kautta, josta löydät kuvaukset ohjaajistamme ja voit olla heihin suoraan yhteydessä.

SOPIMUSEHDOT

Asiakasopimusehdot ovat nähtävillä nettisivuillamme.

  • Kuukausikortit ovat voimassa kuukauden ostopäivästä eteenpäin ja päättyvät tämän jälkeen automaattisesti.
  • 10-kerran kortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä eteenpäin.
  • Toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla niin, että kortti päättyy aina irtisanomista seuraavan kuukauden loppuun.

Palveluiden käyttämättömyys ei oikeuta maksujen laiminlyöntiin tai rahojen palautukseen.

Etukäteen maksettuja rahoja ei palauteta.

 


 

Mikäli tarvitset apua tai neuvoja niin kysy rohkeasti apua vastaanotostamme tai laita meille meiliä: [email protected].

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksia täältä: Usein kysytyt kysymykset

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Becomessa!