Becomen jäsenenä löydät itsesi liikkumasta!

Voit rekisteröityä luomalla tunnukset tai käyttämällä Facebook -tunnuksiasi. Facebook tunnuksia käyttäessäsi saat halutessasi automaattisia päivityksiä suoraan Facebook -seinällesi. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Ole hyvä ja tutustu rekisteriselosteeseemme ja käyttöehtoihimme.

Ryhmäliikunta

Aamutreeni

Haaveissa rasvanpoltto, isommat lihakset, timmimpi vartalo, parempi kunto? Aikainen lintu madon nappaa ja on treenannut ennen muita, on töissä täynnä virtaa ja voi illalla tehdä mitä ikinä haluaa! Treeni sisältää aina lämmitelyt ja monipuolisen lihaskuntotreenin. 45 minuutissa olet treenannut tehokkaasti koko vartalon.Tunnit sopivat kaikille ikään, kokoon, painoon tai kuntotasoon katsomatta. Valmentaja on paikalla neuvomassa ja auttamassa. Harjoituksen taso skaalataan
Lue lisää...

> Hinnasto

Ashtanga Monkey Yoga

"Ashtanga Yoga beyond the tradition" Ashtanga Monkey Yoga on jooga metodi, jossa kunnioitetaan ashtangan perinteitä, mutta joustetaan "säännöissä". Tule mukaan tälle mahtavalle tunnille, jossa opit hyödyntämään hengitystä osana harjoitusta samalla kun kehosi vahvistuu ja liikkuvuutesi lisääntyy. Etenet helpoista perusasennoista kohti haastavampia liikkeitä ammattitaitoisessa ohjauksessa. Lukemattomat vaihtoehdot takaavat sen, että ashtanga Monkey jooga tunti
Lue lisää...

> Hinnasto

Become a Dancer

Upea mukaansatempaava tanssitunti! Jos pidät zumbasta ja tanssimisesta tätä tuntia sinun on ehdottomasti kokeiltava! Tule mukaan fiilistelemään ja jammailemaan mahtavan musiikin tahtiin, samalla kun kunto nousee ja hiki virtaa! Jos olet joskus haaveillut tanssivasi kuin musiikkivideoissa tai opetellut itse koreografioita MTV:ltä, kannattaa suunnata tälle tunnille. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille!

> Hinnasto

BodyStep

Haluatko eroon rasvasta ja saada hyvännäköiset sääret ja pyöreät pakarat? Tule Steppiin! Hauskaa ja mukaansatempaavaa liikuntaa! Tämä Jumppatuntien klassikko on koreografisesta ja vaativasta askelsarjasta sekä tehokkaista lihaskunto-osioista koostuva tunti. Step- laudalle askeltaminen harjoittaa tehokkaasti alavartalon lihaksistoa, hapenkuljetus- ja verenkierto- elimistön toimintaa ja nostaa hien takuuvarmasti pintaan.

> Hinnasto

Cross Training

Cross Training harjoittelu haastaa kaikki hyvän peruskunnon osa-alueet. Tunneilla juostaan, soudetaan, hypitään ja harjoitetaan lihasvoimaa m´niin omaa kehoa käyttäen kuin myös lisäpainojen avulla. Säännöllinen cross training harjoittelu takaa sinulle hyvän toimintakyvyn elämän kaikkiin eri vaiheisiin ja tilanteisiin.

> Hinnasto

Jaanan hikijumppa 30min

> Hinnasto

Kahvakuula

Kahvakuula on monipuolinen treeni, jossa sykeosuudet vuorottelevat kahvakuulaharjoitteiden kanssa. Tehokasta ja kehoa monipuolisesti kuormittavaa. Hyvä tapa kehittää peruskestävyyttä sekä polttaa rasvaa! Tuntion aina ohjaajansa näköinen.

> Hinnasto

Kehonpaino Movement

Dynaaminen liikkuvuusharjoittelun tunti, jossa avataan kehoa ja samalla lisätään hallintaa ja voimaa liikkuvuuden rajoissa. Tunti sopii erinomaisesti kaikille.

> Hinnasto

LM RPM virtuaalispinning

RPM® Tämä vauhdikas sisäpyöräilytunti saa sykkeet ja aineenvaihdunnan liikkeelle. RPM-tunti on Les Mills tuoteperheen perinteisin sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijoista konkareihin. Vastusta ja nopeutta säätelemällä teet tunnista sopivan juuri sinulle.

> Hinnasto

LM SPRINT 30 virtuaalispinning

SPRINT™ Tässä mahtava tunti sinulle, joka pidät huipputehokkaista nopeista treeneistä! 30 minuutin kovatehoinen intervalliharjoitus haastaa äärimmilleen ja puolen tunnin kuluttua voit kylpeä omassa hiessäsi. Maksimaaliset sykkeet polttavat rasvaa vielä pitkään treenin loputtua. Tunti sopii niille, jotka haluavat treenata kovaa ja ovat valmiita puskemaan itsensä äärimmilleen.

> Hinnasto

LM THE TRIP 40 virtuaalispinning

THE TRIP® liikuttaa sinut täysin uudenlaiseen sisäpyöräilykokemukseen. 3D-tyyppinen virtuaalimaailmassa poljetaan hämmästyttävissä maisemissa 40 minuutin ajan. THE TRIP® tunti on elämys, jota ei pääse kokemaan millään mulla pyöräilytunnilla. Tunti sopii kaiken tasoisille polkijoille.

> Hinnasto

Lämpö Aroma Yin jooga

Aroma Yin tunti on täydellinen yhdistelmä kehon rentouttamista sekä mielen rauhoittamista joogan ja eteeristen öljyjen avulla. Yin jooga koostuu helpoista lattialla tehtävistä pitkäkestoisista asennoista, joiden rentouttavaa vaikutusta puhtaat, luonnolliset eteeriset öljyt tehostavat. Aroma Yin tunneilla käytetään 100 % puhtaita eteerisiä öljyjä tukemassa Yin joogan vaikutuksia. Eteerisissä öljyissä on lukuisia parantavia ominaisuuksia, jotka kehoon kokonaisvaltaisesti.
Lue lisää...

> Hinnasto

Lämpö Bikyasa power flow jooga

Bikyasa Flow on joogatunti, jossa on vaikutuksia sekä Bikram- että Vinyasa Flow -joogasta. Voimakas ja monipuolinen harjoitus käy läpi koko kehon tuoden lisää voimaa ja liikkuvuutta keski­vartaloon, notkeutta ja kestävyyttä jalkoihin sekä kiinnittää huomion oikeanlaisen hengittämisen tärkeyteen. Tunti on suu­sanallisesti ohjattu joogatunti. Keskittyessäsi kuuntelemaan selkeitä ohjeita kehität samalla omia taitojasi ja harjoitustasi. Tarkan ohjauksen ansiosta
Lue lisää...

> Hinnasto

Lämpö Candlelight Yin jooga 90

Luvassa on pitkä, nautinnollinen, läsnäoloa syventävä sisäinen matka, jossa yhdistämme yin- joogaa, mindfulness -harjoituksia sekä hengitysharjoituksia. Tunti on pyhä ja ajaton hetki, jonka aikana laskeudutaan joulun taianomaiseen tunnelmaan ja syvään, uudistavaan, tietoiseen lepoon.

> Hinnasto

Lämpö Flowjooga

Lämpöflowjooga on rauhallisessa tahdissa etenevä lempeä flowjoogatunti. Joogaliikkeestä eli asanasta toiseen virtaava liike avaa ja vahvistaa kehoa. Rauhallinen ja havainnoiva liike antaa mahdollisuuden tulla tietoiseksi kehon kulloisestakin tilasta, tehdä harjoitusta kehoa kuunnellen ja jännityksiä sulattaen. Hengitys- ja läsnäoloharjoitukset tukevat keskittymistä ja palautumista. Tunti sopii sekä joogaan tutustuville että aikaisemmin jooganneille.

> Hinnasto

LÄMPÖ JOOGA

Tällä tunnilla kireydet ja kolotukset haihtuvat taivaan tuuliin ja olet valmis ottamaan päivän vastaan. Tunnilla keskitytään avaamaan, kuulostelemaan ja haastamaan omaa kehoa oman liikkuvuuden rajoissa. Liikkuvuuttaa parantavat harjoitukset notkistavat ja voimaa vaativat harjoitukset vahvistavat koko vartaloa. Tällä tunnilla mieli ja keho rentoutuu ja olet valmiina uuteen päivään. Lämpö Joogassa Studiomme lämmitetään miellyttävän lämpöiseksi 25-28 asteiseksi.

> Hinnasto

Lämpö Kehonhuolto 45

> Hinnasto

Lämpö Mindfulness jooga

Mindfulness jooga on kokonaisvaltainen joogatunti, joka voimistaa kehoa, lisää liikkuvuutta, poistaa stressiä ja syventää läsnäoloa. Tunti koostuu mindfulness -harjoituksista, monipuolisesta ja vaihtelevasta asanaharjoituksesta sekä syvärentoutuksesta. Tunti rakennetaan aina oppilaiden tason ja tarpeiden mukaan.

> Hinnasto

Lämpö Pilates

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-harjoittelun tavoite on kehittää ryhtiä vahvistamalla koko kehoa. Pilateksessa kaikkien liikkeiden lähtökohtana on vahva keskikeho. Elämänkoulussa käy usein niin, että jotain paikkaa kirstää,tietyt
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ STRETCH

Stretch tunti on rentouttava ja rauhallinen syvävenyttelytunti. Se perustuu pitkille, useamman minuutin staattisille venytyksille. Lämpö studiossamme rentoutamme lihakset täysin ja jätämme kaiken työn painovoiman hoidettavaksi. Venytyksillä hoidamme myös kehon sidekudoksia, kuten lihaskalvoja, jotka vaativat pitkäkestoista suostuttelua venyäkseen. Tunti opettaa sinulle oman kehon ja sen liikkuvuuspotentiaalin tuntemusta sekä koettelee lempeällä ja turvallisella tavalla
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ YIN JOOGA

Yinjooga on hermostoa, mieltä ja kehoa rauhoittavaa joogaa. Yinjoogan asennoissa eli asanoissa viivytään yleensä vähintään minuutin tai kahden ajan.Monet asanoista keskittyvät avaamaan lantion aluetta ja selkää. Yinjooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa hyväksyvästi ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Yinjoogassa ei yleensä tule hiki eikä käsiä ja ranteita tarvitse kuormittaa. Yinjooga sopii erinomaisesti tehtäväksi stressin kolkutellessa,
Lue lisää...

> Hinnasto

Lämpö Yogafunc

YOGAFUNC on astangajoogaan pohjautuva joogatunti, joka tehdään musiikin tahdissa. Joogasta tutut liikesarjat yhdistettyinä huipputehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin haastavat kehon mahtavalla tavalla. Monipuolinen musiikki tuo voimaan ja syvyyttä liikkeisiin ja rauhoittaa kun on sen aika. YOGAFUNC on fyysinen harjoitus, joka vahvistaa kehoa sekä kehittää liikkuvuutta.

> Hinnasto

Muokkaus

Reipas perinteinen aerobic-lihaskuntotunti. Tällä jumppien kuningastunnilla jokainen kehon lihas saa kyytiä. Liikkuva alkulämmittely ja sitä seuraava aerobinen askelsarjaosuus antavat rasvalle kyytiä, parantavat kuntoa ja nostavat mukavasti sykettä. Aerobista osuutta seuraa monipuolinen lihaskunto-osuus, jossa kuormitetaan koko kehoa joko omalla painolla, lisäpainoja tai isoa jumppapalloa apuna käyttäen! Loistava yhdistelmätunti hieman vauhdikkaimmista tunneista pitävälle
Lue lisää...

> Hinnasto

PARTYFUNC

"Dance like nobody's watching." Tällä tunnilla saat takuuvarmasti kokea liikunnan riemua, hikoilla ja ennen kaikkea jorata niinkuin viimeistä päivää! Tunti sopii ihan kaikille!

> Hinnasto

Pilates

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-harjoittelun tavoite on kehittää ryhtiä vahvistamalla koko kehoa. Pilateksessa kaikkien liikkeiden lähtökohtana on vahva keskikeho. Elämänkoulussa käy usein niin, että jotain paikkaa kirstää,
Lue lisää...

> Hinnasto

Pilatesfunc

PILATESFUNCin liikkeet sekä sarjat perustuvat Pilatekseen ja tunnin ydintehtävä on keskittyä kehon syviin lihaksiin. Tunti ohjataan motivoivan musiikin tahtiin ja ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein. Tunnilla tehdään monipuolisesti koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Tärkeintä tunnilla on liikkumisen lisäksi hauskanpito iloisessa ilmapiirissä. PILATESFUNC -tunnilla löydät keskivartalosi syvät lihakset!

> Hinnasto

PUMP

Tällä maailman suosituimpaan ryhmäliikuntatuntiin pohjautuvalla ryhmäliikuntatunnilla saat mahtavan lihaskuntotreenin. PUMP on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua. Tunnilla käytetään levytankoa, johon jokainen osallistuja voi itse määritellä painot. Alkulämmittelyn jälkeen jokainen lihasryhmä treenataan läpi. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Koska PUMPPI on yksinkertaista,on
Lue lisää...

> Hinnasto

Reisi, Vatsa ja Pakara

Haluatko muokata vatsaa, peppua ja reisiä timmiin kuntoon? Tämä on tunti sinulle! Lyhyen ja helpon alkulämmitelyn jälkeen keskitymme juuri näiden kohdealueiden muokkaamiseen.

> Hinnasto

Spinning 30min

> Hinnasto

Spinning 45min

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja. Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse eikä tunnilla ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti
Lue lisää...

> Hinnasto

Spinning 55 min

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja. Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse eikä tunnilla ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti
Lue lisää...

> Hinnasto

Sweat 30

Tämä tehokas puolituntinen on mitä loistavin herättelijä esimerkiksi ennen pumppituntia tai salitreeniä! Saat hien pintaan helpolla askeltamisella ja kehonpainolla tehtävillä lihaskuntoliikkeillä. Sopii kaikille!

> Hinnasto

YOGAFUNC

> Hinnasto

Zumba

Zumba on hauska ja mukaansa tempaava tanssitunti, joka sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikuntaa harrastaneille. Liikunnan iloa ja helppoja liikkeitä latinalaisen ja kansainvälisen musiikin energisessä tahdissa. Taatusti tehokasta, mukavaa ja koukuttavaa!

> Hinnasto

Liikunta & Palvelut