Becomen jäsenenä löydät itsesi liikkumasta!

Voit rekisteröityä luomalla tunnukset tai käyttämällä Facebook -tunnuksiasi. Facebook tunnuksia käyttäessäsi saat halutessasi automaattisia päivityksiä suoraan Facebook -seinällesi. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Ole hyvä ja tutustu rekisteriselosteeseemme ja käyttöehtoihimme.

Ryhmäliikunta

Aamutreeni

Haaveissa rasvanpoltto, isommat lihakset, timmimpi vartalo, parempi kunto? Aikainen lintu madon nappaa ja on treenannut ennen muita, on töissä täynnä virtaa ja voi illalla tehdä mitä ikinä haluaa! Treeni sisältää aina lämmitelyt ja monipuolisen lihaskuntotreenin. 45 minuutissa olet treenannut tehokkaasti koko vartalon.Tunnit sopivat kaikille ikään, kokoon, painoon tai kuntotasoon katsomatta. Valmentaja on paikalla neuvomassa ja auttamassa. Harjoituksen taso skaalataan
Lue lisää...

> Hinnasto

Become a Dancer

Upea mukaansatempaava tanssitunti! Jos pidät zumbasta ja tanssimisesta tätä tuntia sinun on ehdottomasti kokeiltava! Tule mukaan fiilistelemään ja jammailemaan mahtavan musiikin tahtiin, samalla kun kunto nousee ja hiki virtaa! Jos olet joskus haaveillut tanssivasi kuin musiikkivideoissa tai opetellut itse koreografioita MTV:ltä, kannattaa suunnata tälle tunnille. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille!

> Hinnasto

BodyStep

Haluatko eroon rasvasta ja saada hyvännäköiset sääret ja pyöreät pakarat? Tule Steppiin! Hauskaa ja mukaansatempaavaa liikuntaa! Tämä Jumppatuntien klassikko on koreografisesta ja vaativasta askelsarjasta sekä tehokkaista lihaskunto-osioista koostuva tunti. Step- laudalle askeltaminen harjoittaa tehokkaasti alavartalon lihaksistoa, hapenkuljetus- ja verenkierto- elimistön toimintaa ja nostaa hien takuuvarmasti pintaan.

> Hinnasto

Core 45

Tehokas täsmätreeni keskivartalon tärkeille lihaksille. Tunnilla vahvistat keskivartaloasi, parannat tasapainoa seka? kehon yleista? hallintaa. Tunti alkaa kevyella? la?mmittelylla?, jossa kehoa avataan rauhallisilla ja yksinkertaisilla liikkeilla?. Varsinaisessa treeniosuudessa harjoitetaan keskivartaloa monipuolisesti. Tunti sopii kaikille.

> Hinnasto

Cross Training

Cross Training harjoittelu haastaa kaikki hyvän peruskunnon osa-alueet. Tunneilla juostaan, soudetaan, hypitään ja harjoitetaan lihasvoimaa m´niin omaa kehoa käyttäen kuin myös lisäpainojen avulla. Säännöllinen cross training harjoittelu takaa sinulle hyvän toimintakyvyn elämän kaikkiin eri vaiheisiin ja tilanteisiin.

> Hinnasto

Fitball

Tällä tehokaalla tunnilla käytetään välineenä isoa jumppapalloa, jonka avulla parannetaan lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä tasapainoa. Helpon lämmittelyn jälkeen jatketaan lihaskunto- ja kehonhallintaliikkeillä. Epävakaa alusta haastaa sopivalla tavalla ja kaikki kehon lihakset saavat kyytiä, mutta erityisesti keskivartalon alue on koetuksella. Tunti loppuu nautinnollisiin venytyksiin. Tunti sopii kaikille.

> Hinnasto

Kahvakuula

Kahvakuula on monipuolinen treeni, jossa sykeosuudet vuorottelevat kahvakuulaharjoitteiden kanssa. Tehokasta ja kehoa monipuolisesti kuormittavaa. Hyvä tapa kehittää peruskestävyyttä sekä polttaa rasvaa! Tuntion aina ohjaajansa näköinen.

> Hinnasto

Kehonpaino Movement

Dynaaminen liikkuvuusharjoittelun tunti, jossa avataan kehoa ja samalla lisätään hallintaa ja voimaa liikkuvuuden rajoissa. Tunti sopii erinomaisesti kaikille.

> Hinnasto

Lempeä PUISTO jooga

Kivenlahden rannassa järjestettävä ilmainen puistojooga

> Hinnasto

Les Mills Sprint

30 minuutin intensiivinen HIIT- harjoitus.

> Hinnasto

LM RPM virtuaalispinning

RPM® Tämä vauhdikas sisäpyöräilytunti saa sykkeet ja aineenvaihdunnan liikkeelle. RPM-tunti on Les Mills tuoteperheen perinteisin sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijoista konkareihin. Vastusta ja nopeutta säätelemällä teet tunnista sopivan juuri sinulle.

> Hinnasto

LM SPRINT 30 virtuaalispinning

SPRINT™ Tässä mahtava tunti sinulle, joka pidät huipputehokkaista nopeista treeneistä! 30 minuutin kovatehoinen intervalliharjoitus haastaa äärimmilleen ja puolen tunnin kuluttua voit kylpeä omassa hiessäsi. Maksimaaliset sykkeet polttavat rasvaa vielä pitkään treenin loputtua. Tunti sopii niille, jotka haluavat treenata kovaa ja ovat valmiita puskemaan itsensä äärimmilleen.

> Hinnasto

LM THE TRIP 40 virtuaalispinning

THE TRIP® liikuttaa sinut täysin uudenlaiseen sisäpyöräilykokemukseen. 3D-tyyppinen virtuaalimaailmassa poljetaan hämmästyttävissä maisemissa 40 minuutin ajan. THE TRIP® tunti on elämys, jota ei pääse kokemaan millään mulla pyöräilytunnilla. Tunti sopii kaiken tasoisille polkijoille.

> Hinnasto

Lämpö Aroma Yin jooga

Aroma Yin tunti on täydellinen yhdistelmä kehon rentouttamista sekä mielen rauhoittamista joogan ja eteeristen öljyjen avulla. Yin jooga koostuu helpoista lattialla tehtävistä pitkäkestoisista asennoista, joiden rentouttavaa vaikutusta puhtaat, luonnolliset eteeriset öljyt tehostavat. Aroma Yin tunneilla käytetään 100 % puhtaita eteerisiä öljyjä tukemassa Yin joogan vaikutuksia. Eteerisissä öljyissä on lukuisia parantavia ominaisuuksia, jotka kehoon kokonaisvaltaisesti.
Lue lisää...

> Hinnasto

Lämpö Bikyasa power flow jooga

Bikyasa Flow on joogatunti, jossa on vaikutuksia sekä Bikram- että Vinyasa Flow -joogasta. Voimakas ja monipuolinen harjoitus käy läpi koko kehon tuoden lisää voimaa ja liikkuvuutta keski­vartaloon, notkeutta ja kestävyyttä jalkoihin sekä kiinnittää huomion oikeanlaisen hengittämisen tärkeyteen. Tunti on suu­sanallisesti ohjattu joogatunti. Keskittyessäsi kuuntelemaan selkeitä ohjeita kehität samalla omia taitojasi ja harjoitustasi. Tarkan ohjauksen ansiosta
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ JOOGA

Tällä tunnilla kireydet ja kolotukset haihtuvat taivaan tuuliin ja olet valmis ottamaan päivän vastaan. Tunnilla keskitytään avaamaan, kuulostelemaan ja haastamaan omaa kehoa oman liikkuvuuden rajoissa. Liikkuvuuttaa parantavat harjoitukset notkistavat ja voimaa vaativat harjoitukset vahvistavat koko vartaloa. Tällä tunnilla mieli ja keho rentoutuu ja olet valmiina uuteen päivään. Lämpö Joogassa Studiomme lämmitetään miellyttävän lämpöiseksi 25-28 asteiseksi.

> Hinnasto

Lämpö Kehonhuolto

> Hinnasto

Lämpö Mindfulness jooga

Mindfulness jooga on kokonaisvaltainen joogatunti, joka voimistaa kehoa, lisää liikkuvuutta, poistaa stressiä ja syventää läsnäoloa. Tunti koostuu mindfulness -harjoituksista, monipuolisesta ja vaihtelevasta asanaharjoituksesta sekä syvärentoutuksesta. Tunti rakennetaan aina oppilaiden tason ja tarpeiden mukaan.

> Hinnasto

Lämpö Pilates

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-harjoittelun tavoite on kehittää ryhtiä vahvistamalla koko kehoa. Pilateksessa kaikkien liikkeiden lähtökohtana on vahva keskikeho. Elämänkoulussa käy usein niin, että jotain paikkaa kirstää,tietyt
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ STRETCH

Stretch tunti on rentouttava ja rauhallinen syvävenyttelytunti. Se perustuu pitkille, useamman minuutin staattisille venytyksille. Lämpö studiossamme rentoutamme lihakset täysin ja jätämme kaiken työn painovoiman hoidettavaksi. Venytyksillä hoidamme myös kehon sidekudoksia, kuten lihaskalvoja, jotka vaativat pitkäkestoista suostuttelua venyäkseen. Tunti opettaa sinulle oman kehon ja sen liikkuvuuspotentiaalin tuntemusta sekä koettelee lempeällä ja turvallisella tavalla
Lue lisää...

> Hinnasto

LÄMPÖ YIN JOOGA

Yinjooga on hermostoa, mieltä ja kehoa rauhoittavaa joogaa. Yinjoogan asennoissa eli asanoissa viivytään yleensä vähintään minuutin tai kahden ajan.Monet asanoista keskittyvät avaamaan lantion aluetta ja selkää. Yinjooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa hyväksyvästi ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Yinjoogassa ei yleensä tule hiki eikä käsiä ja ranteita tarvitse kuormittaa. Yinjooga sopii erinomaisesti tehtäväksi stressin kolkutellessa,
Lue lisää...

> Hinnasto

Lämpö Yogafunc

YOGAFUNC on astangajoogaan pohjautuva joogatunti, joka tehdään musiikin tahdissa. Joogasta tutut liikesarjat yhdistettyinä huipputehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin haastavat kehon mahtavalla tavalla. Monipuolinen musiikki tuo voimaan ja syvyyttä liikkeisiin ja rauhoittaa kun on sen aika. YOGAFUNC on fyysinen harjoitus, joka vahvistaa kehoa sekä kehittää liikkuvuutta.

> Hinnasto

Muokkaus

Reipas perinteinen aerobic-lihaskuntotunti. Tällä jumppien kuningastunnilla jokainen kehon lihas saa kyytiä. Liikkuva alkulämmittely ja sitä seuraava aerobinen askelsarjaosuus antavat rasvalle kyytiä, parantavat kuntoa ja nostavat mukavasti sykettä. Aerobista osuutta seuraa monipuolinen lihaskunto-osuus, jossa kuormitetaan koko kehoa joko omalla painolla, lisäpainoja tai isoa jumppapalloa apuna käyttäen! Loistava yhdistelmätunti hieman vauhdikkaimmista tunneista pitävälle
Lue lisää...

> Hinnasto

Pilates

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta. Menetelmä perustuu kehon keskustan hallintaan ja se vahvistaa kehon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-harjoittelun tavoite on kehittää ryhtiä vahvistamalla koko kehoa. Pilateksessa kaikkien liikkeiden lähtökohtana on vahva keskikeho. Elämänkoulussa käy usein niin, että jotain paikkaa kirstää,
Lue lisää...

> Hinnasto

Piloxing 45

Piloxing on ainutlaatuinen yhdistelmä nyrkkeilyn tehoa, pilatesharjoittelun tukilihaksia vahvistavaa kuntoilua sekä kestävyysharjoittelua. Tunnin teho perustuu intervallityyppiseen harjoitteluun eli tunnin aikana suoritettavien liikkeiden intensiteetti vaihtelee kevyemmistä raskaimpiin osuuksiin, unohtamatta hauskanpitoa ja hyvää fiilistä. Tunnilla ollaan avojaloin. Sleek, Sexy, Powerful!

> Hinnasto

Power jooga

Powerjooga on dynaaminen voimakas joogatunti jonka aikana parannetaan lihaskuntoa, notkeutta ja kestävyyttä samalla kun liikkuvuutesi paranee ja tasapaino kehittyy.

> Hinnasto

PUISTO RVP 55

> Hinnasto

PUMP

Tällä maailman suosituimpaan ryhmäliikuntatuntiin pohjautuvalla ryhmäliikuntatunnilla saat mahtavan lihaskuntotreenin. PUMP on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua. Tunnilla käytetään levytankoa, johon jokainen osallistuja voi itse määritellä painot. Alkulämmittelyn jälkeen jokainen lihasryhmä treenataan läpi. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Koska PUMPPI on yksinkertaista,on
Lue lisää...

> Hinnasto

Reisi, Vatsa ja Pakara

Haluatko muokata vatsaa, peppua ja reisiä timmiin kuntoon? Tämä on tunti sinulle! Lyhyen ja helpon alkulämmitelyn jälkeen keskitymme juuri näiden kohdealueiden muokkaamiseen.

> Hinnasto

Spinning 30min

30 minuutin spinningtunti joka sopii kaikille.

> Hinnasto

Spinning 45min

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja. Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse eikä tunnilla ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti
Lue lisää...

> Hinnasto

Spinning 55 min

Sisäpyöräily sopii kaikille. Se on nivelystävällinen ja sopii usein myös niille, joilla on polvivaivoja tai ylipainoa ja jotka tästä johtuen eivät voi harrastaa vaikkapa lenkkeilyä tai muita kuormittavampia lajeja. Sisäpyöräily on myös älyttömän helppoa! Pyörä ei takuulla kaadu, vastusta saa säätää itse eikä tunnilla ole pelkoa siitä, että sekoaa askelkuvioissa. Jokainen harrastaja polkee omalla paikallaan ja saa oman treenirauhan mutta samalla saa sopivasti
Lue lisää...

> Hinnasto

Liikunta & Palvelut