Becomen jäsenenä löydät itsesi liikkumasta!

Voit rekisteröityä luomalla tunnukset tai käyttämällä Facebook -tunnuksiasi. Facebook tunnuksia käyttäessäsi saat halutessasi automaattisia päivityksiä suoraan Facebook -seinällesi. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Ole hyvä ja tutustu rekisteriselosteeseemme ja käyttöehtoihimme.

Valittavanasi on kymmenittäin erilaisia ja eri tasoisia spinningtunteja, jotka voit käynnistää napin painalluksella silloin kun sinulle sopii.
Markkinoiden paras lasertykki ja seinän kokoinen valkokangas takaavat sinulle mahtavan sisäpyöräilykokemuksen täysin omien aikataulujesi puitteissa. 
Yhdistä lämmittelynä salitreeniin, sovi spinutreenit kavereiden kanssa, haasta itsesi maailman tehokkaimmalla Les Mills The Sprint-HIIT treenillä tai polje toisiin ulottuvuuksiin täysin virtuaalisessa maailmassa, missä pyörä tuntuu liikkuvan yhdessä kuvan kanssa.

Sisäpyöräily sopii kaikille ja kaiken kuntoisille polkijoille. Pyöräily on erittäin tehokasta mutta ei vaadi välttämättä aikaisempaa liikunta-taustaa. Pyöräily on nivelystävällistä ja näin ollen sopii myös usein niille, joille esim. juoksu tai muut liikkuvat tunnit ovat kivuliaita.
Pyörän vastusta ja polkunopeutta voi säädellä itse, joten tunnilla ei ole pelkoa siitä jaksaako loppuun saakka.
Sisäpyöräilyssä saat nopeasti tuloksia eikä epäonnistumisen riskiä ole.

Spinning on keventäjän unelma, sillä se polttaa muihin ryhmäliikuntatunteihin verrattuna maksimaalisesti rasvaa ja kaloreita.
Terveysliikkujan kannattaa valita omaan sisäpyörilykalenteriin eri tasoisia tunteja, jotta viikkoon tulee sopivasti liikuntaa kaikilta eri sykealueilta.

Tuntikuvaukset:

THE TRIP® liikuttaa sinut täysin uudenlaiseen sisäpyöräilykokemukseen. 3D-tyyppinen virtuaalimaailmassa poljetaan hämmästyttävissä maisemissa 40 minuutin ajan. THE TRIP® tunti on elämys, jota ei pääse kokemaan millään mulla pyöräilytunnilla.
Tunti sopii kaiken tasoisille polkijoille.

RPM®
Tämä vauhdikas sisäpyöräilytunti saa sykkeet ja aineenvaihdunnan liikkeelle. RPM-tunti on Les Mills tuoteperheen perinteisin sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijoista konkareihin. Vastusta ja nopeutta säätelemällä teet tunnista sopivan juuri sinulle.

SPRINT™
Tässä mahtava tunti sinulle, joka pidät huipputehokkaista nopeista treeneistä! 30 minuutin kovatehoinen intervalliharjoitus haastaa äärimmilleen ja puolen tunnin kuluttua voit kylpeä omassa hiessäsi. Maksimaaliset sykkeet polttavat rasvaa vielä pitkään treenin loputtua. Tunti sopii niille, jotka haluavat treenata kovaa ja ovat valmiita puskemaan itsensä äärimmilleen.

SPINNING 30 / 45 / 55
Näillä puhtaasti LIVE-tunneilla poljetaan vaihtelevissa maastoissa ilman virtuaalista taustamaisemaa. Tunnilla treenataan monipuolisesti kaikilla sykealueilla, vahvistetaan hapenottokykyä, poltetaan roppakaupalla kaloreita ja pyöräillään kohti tervettä vahvaa kehoa.

 

 

Liikunta & Palvelut