Liikunta

Becomen joogatunnit

Kuntokeskus Becomesta löydät myös ihanan erillisen hot jooga ja pilates studion. Joogastudio lämmitetään infrapunapaneeleilla sekä lattiatason lämpölampuilla n. 28-30 asteiseksi. Vahvistu, rauhoitu ja rentoudu Espoon edullisimmassa hot jooga ja pilates studiossamme. Tunneille voi ostaa kertakäynnin 12€ tai kuukausikortin 59€/kk (sis. kaikki ryhmäliikunta,- ja joogatunnit sekä kuntosalin.)

Infrapunapaneelien lämmössä tehty joogaharjoitus lisää lihasten venyvyyttä sekä nivelten liikkuvuutta. Infrapunasäteily kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi kehon omaa vastustuskykyä sekä lievittää stressiä ja ihon ongelmia. Laadukkaiden infrapunalämmittimien turvallinen IR-säde lämmittää ainoastaan massoja eikä esim. Hengitysilmaa, joka säilyy näin ollen laadukkaana ja hyvänä hengittää läpi koko harjoituksen. Infrapunasäde lämmittää kehoa syvältä sisältäpäin ja sen aiheuttama hikoilu on kehosi oma reaktio poistaa lämpöä.

Kenelle infrapunatunnit ei sovi?

  • Mikäli olette sairas tai epätietoinen terveydentilastanne tai käytätte lääkitystä, neuvotelkaa ensiksi lääkärin kanssa
  • Mikäli teille on asennettu sydämen tahdistin, metallilevyjä, tekoniveliä tai muita kirurgisia implantteja, tulee sinun ensiksi jutella lääkärisi kanssa.